ISE
 
     
Autor Lättemäe, Silja, 1952-
Pealkiri Parim toiduaine on ahjukana õunte ja ploomidega / Silja Lättemäe
Väljaanne Maaleht, ISSN 1406-2984. (2008) 8. mai, lk. 13
Ilmunud 2008
Püsilink kirjele  
 
Annotatsioon Parima toiduaine kuldmärgi said Talleggi ahjukana, tervisetoode Dr Helluse keefir ning parimad joogid Cappy mahlaseeria ning õlu A.Le Coq Special. Lisa: Tänavused parimad toiduained
Märksõnad Eesti
toiduained
toidukaubad
toiduainetööstus
2008
võistlused
Ilmumisaeg 2008-05-08

Koostajad: EKAR EKMR EMTAR EMÜR ERM KMAR RR TlnKR TLÜAR TrtLR TTÜR TÜRTeised artiklibaasid
 
ELNETE-kataloog ESTER